Cursus dogfrisbee

De frisbeesport is een leuke en goede manier om de conditie van je hond te trainen. Je hond kan er al zijn energie in kwijt en als baas kan je er al je creativiteit in kwijt. Het is een sport die beoefend wordt door recreanten en mensen die wedstrijden willen lopen.       

Deze sport verbeterd de band tussen jou en de hond, omdat je samen aan het werk bent. Omdat de hond zijn energie kwijt kan in dit spelletje.

Frisbee is een hele intensieve sport. Conditioneel en qua bespiering zal de hond gaan groeien. Ook het zelfvertrouwen van de hond groeit door deze sport. Dat is altijd mooi om te zien.

Een belangrijk punt van de frisbeesport is veiligheid. Vandaar ook deze cursus. Wij begeleiden je in je gooitechnieken, zodat jij veilig kunt gooien voor je hond. We trainen de hond dat hij deze worpen leert vangen. We vertellen je welk veilig materiaal je moet gebruiken. En begeleiden jou en je hond op jullie niveau.

Frisbee is een sport die je makkelijk meeneemt. Het enige wat je moet opzoeken is een veilig speelveldje en een paar frisbees. Makkelijk voor onderweg, op vakantie of in je pauzes. Binnen 10 minuten is je hond moe en voldaan !