Accommodatie

Met veel trots laten we hier onze accommodatie zien, betreft de hondenschool. De sfeervolle kantine is volledig vernieuwd en van alle gemakken voorzien. Ook de veiligheid is optimaal. Het pand is voorzien van rookmelders, brandblussers en een sprinklerinstallatie.
In de kantine worden er theorie lessen en workshops gegeven, je kan er lekker wat drinken en een tosti eten. Er staat een houtkachel die in de winter zeker brand!
Ook vindt je er leuke en exclusieve spulletjes die te koop zijn. Even het snuffen waard.

Deze ruimte is tevens ook te huur voor allerlei doeleinden. Vraag eens naar de mogelijkheden. Denk dan aan vergaderingen of workshops die jezelf wilt organiseren, maar nog geen geschikte ruimte hebt.
Maar voor rasverenigingen, keuringen, wedstrijden en terugkomdagen van fokkers is dit de ideale plek.

Het veld is gesplitst in twee delen. Beide ongeveer 1500 m2 groot, dus samen 3000 m2.
Het volledige terrein is omheind, schoon en goed onderhouden. We hebben een ruime parkeerplaats waar we ongeveer 45 auto's kunnen plaatsen. Mocht dit niet genoeg zijn dan zijn er nog andere mogelijkheden. Dit geld ook als het trainingsveld niet groot genoeg is voor uw doel.

U kunt het veld ook los van de kantine huren. Catering behoort ook tot de mogelijkheid. Kort om, een luxe, schoon en veilige accommodatie voor uw klanten, collega's, familie en vrienden.

Voor vragen zijn wij altijd voor u bereikbaar.