Hoopers

Naast de gehoorzaamheid, dogfrisbee en mantrailen kan je bij Cookie ook terecht voor hoopers. Hoopers is ooit ontwikkelt voor honden die nog niet aan agility (behendigheid) toe waren. Voor honden die te jong of te oud waren of die de lichamelijke belasting niet aankunnen. Maar tegenwoordig is het een volwaardige sport en sluit iedereen aan. Vrijwel elke hond en baas kan eraan meedoen.

Wat houdt hoopers nu eigenlijk in?

Hoopers is het sturen van je hond door een parcours dat bestaat uit hoops, gates, tunnels en tonnen. Jij als handler staat in een vak waar vanuit je de hond moet sturen. Dit is in het kort wat het inhoudt. De moeilijkheid van de sport zit in het op lange afstand “besturen” van je hond. Door middel van gebaren en commando’s weten de honden hoe ze het parcours moeten doorlopen. Voor deze cursus dienen de honden wel aandacht voor hun baas te hebben.

Net als bij de frisbee en het mantrailen krijgen de honden mentaal en fysiek een voldaan gevoel. En jij als baas natuurlijk ook!

 

Hoopers kost € 170,00, voor 10 aaneengesloten weken. . We trainen in groepjes niet groter dan 5 cursisten.

Log in of maak een eigen account aan om de beschikbaarheid en data te bekijken via  account aanmaken/inloggen.
Via je account kan je jezelf inschrijven voor de cursus(sen). Kan je geen passende cursus of data vinden, laat ons dat even weten. Misschien kunnen we je toch helpen.
Ben je nieuw bij Cookie en heb je eerst nog een aantal vragen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Start hooper cursus:
Beginners maandag 8 april om 21.00 uur