Dogfrisbee

De frisbeesport is een leuke en goede manier om samen iets te ondernemen. Je hond kan er al zijn energie in kwijt en als baas kan je er al je creativiteit in kwijt. Het is een sport die beoefend wordt door recreanten en mensen die wedstrijden willen lopen.       

Deze sport verbetert de band tussen jou en de hond, omdat je samen aan het werk bent. Frisbee is een hele intensieve sport. Conditioneel en qua bespiering zal de hond gaan groeien. Ook het zelfvertrouwen van de hond groeit door deze sport. Dat is altijd mooi om te zien.

Een belangrijk punt van de frisbeesport is veiligheid. Vandaar ook deze cursus. Wij begeleiden je in je gooitechnieken, zodat jij veilig kunt gooien voor je hond. We trainen de hond dat hij deze worpen leert vangen. We vertellen je welk materiaal je moet gebruiken. En begeleiden jou en je hond op jullie niveau.

Frisbee is een sport die je gemakkelijk overal kan doen. Het enige wat je moet opzoeken is een veilig speelveldje en een paar frisbees. Makkelijk voor onderweg, op vakantie of in je pauzes. Binnen 10 minuten is je hond moe en voldaan !
Het is fijn als de honden tijdens de rustmomenten in de auto kan verblijven.

Start frisbeecursus:
Vrijdag 14 september om 14.00 uur

De frisbeecursus kost € 180,00, voor 10 aaneengesloten weken. We trainen in groepjes niet groter dan 4 cursisten.
Log in of maak een eigen account aan om de beschikbaarheid en data te bekijken via  account aanmaken/inloggen.
Via je account kan je jezelf inschrijven voor de cursus(sen). Kan je geen passende cursus of data vinden, laat ons dat even weten. Misschien kunnen we je toch helpen.
Ben je nieuw bij Cookie en heb je eerst nog een aantal vragen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!