Pension

 

Ga je op vakantie, verbouwen, verhuizen, een dagje weg of heb je een andere reden waarbij je een goed vakantieadres zoekt voor je hond. Dan is je viervoeter bij ons in goede handen. Doordat we kleinschalig zijn hebben wij veel aandacht voor jouw hond.

Ons doel is dat je hond geniet van zijn vakantie hier in het mooie Achterhoek en dat hij zo min mogelijk stress ervaart. Dit maken wij mogelijk door maatwerk. Om te kijken waar jouw hond behoefte aan heeft. Bijvoorbeeld: vindt hij het leuk om met een groep honden te ravotten of speelt hij liever met één rustig vriendje..? Vindt hij het binnen veiliger dus fijner of is hij graag veel buiten..? Doordat we heel kleinschalig zijn kunnen we dit voor jouw hond doen.

De honden lopen een aantal keer per dag hun uitlaatrondje, om zo in het ritme van thuis te blijven. Ook worden ze getrakteerd op een wandeling in bijvoorbeeld het bos of op andere mooie plekken hier in de Achterhoek. Doordat de honden op hun eigen kussen mogen liggen en hun eigen voer krijgen voelen ze zich sneller thuis. Je hond heeft een eigen verblijf (of samen met je andere hond). Op deze manier voelt hij zich veiliger, wat beter is voor zijn welzijn. Meer rust.

De honden kunnen naast de uitlaatrondes heerlijk ravotten in de zandweiden en zomers genieten van het zwembad. In de winter zijn de kennels mede door vloerverwarming verwarmd. Niet de gehele vloer is verwarmd, zodat honden met een dikke vacht hier geen last van hebben.

 

 

 

Belangrijk om voor jou als baas te weten is:

  • dat het gehele terrein omheind is.
  • er binnen en buiten cameratoezicht aanwezig is.
  • dat er gedacht is aan de veiligheid van jouw hond. Er zijn meerdere brandblussers aanwezig, rookmelders en een sprinklerinstallatie.

Is het voor jou niet mogelijk om de hond te komen brengen of heb je hier geen tijd voor, dan is onze haal en brengservice iets voor jou. Vraag naar de mogelijkheden.

Je hoort het al, op en top luxe en aandacht voor jouw hond. Natuurlijk ben je hier altijd welkom om een keer kennis te komen maken. Hiervoor kan je contact met ons opnemen. Ook voor alle andere vragen zijn we te bereiken.

Tot ziens!

Via je account kan je (nog) niet reserveren. Je kan wel hier al je gegevens kwijt van je hond. Betalingen lopen wel weer via je account.
Heb je vragen over reserveringen of beschikbaarheid, dan kan je ons bereiken via de mail of app.

*Algemene voorwaarden staan onder aan de pagina.